De Klussenier Tom Brants
De Klussenier Tom Brants

Viaductstraat 198
3300 Tienen

Dien uw offerte-aanvraag in   

016 84 44 50
0468 47 79 21
t.brants@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0787.311.188

Even voorstellen

 

Mijn naam is Tom Brants, samen met mijn vrouw en dochtertje woon ik met veel plezier in Tienen. In Tienen en omgeving ben ik actief met mijn klusbedrijf De Klussenier Tom Brants. Als u in deze omgeving woont kunt u mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis. 

Zoekt u een veelzijdig vakman met zijn eigen renovatiebedrijf? Dan bent u bij mij, De Klussenier Tom Brants aan het juiste adres. Ik ben een veelzijdig vakman voor alle renovatiewerken.

Ik heb jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven alvorens ik besloot mijn eigen onderneming te beginnen. Daardoor heb ik een brede waaier aan kennis opgebouwd. Ik hanteer voor alle klanten een zeer persoonlijke aanpak. We spreken alles samen door en maken alle besluiten samen. Zo kunt u mij met een gerust hart laten werken. 

Als u contact met mij opneemt haalt u een vrolijke, hardwerkende en eerlijke vakman in huis. Ik maak vrijblijvend een offerte voor u op, ik reken geen voorrijkosten en u krijgt van mij 12 maanden garantie. Ik ben gedurende de hele opdracht uw vaste aanspreekpunt. Samen kunnen we alles overleggen om zo uw droom werkelijkheid te maken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...